B&S BYGG AB

Putsarbeten Kristianstad

Vi levererar professionella helhetslösningar

Vi på B&S Bygg AB kan erbjuda dig i Kristianstad med omnejd en oöverträffad nivå av kvalitet när det gäller putsarbeten. Vår flexibilitet gör att vi arbetar med både stora och små detaljer efter specifika krav från kunder. Företagets fokus är att alltid överträffa förväntningarna som respektive kund har. De goda resultaten uppnås inte bara genom vår lyhördhet utan även med hjälp av våra goda samarbetspartners och vårt starka team, som alltid tillhandahåller kvalitativa resultat till konkurrenskraftiga priser.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så kan vi lägga upp en plan för ditt projekt!

Vilka vi är

Det trygga valet av byggfirma för er i Kristianstad.

B&S Bygg AB är experter inom bygg och putsarbeten. Här finns erfarna hantverkare som innehar bred kompetens, vilket gör oss till ett tryggt val av byggfirma. Med Bjärnum som utgångspunkt finns vi tillgängliga för närliggande städer, kommuner och län, däribland Kristianstad.

Vad vi gör

Vi levererar högkvalitativa arbeten som håller i längden.

Här erbjuds kunder kompletta lösningar inom bygg och renovering samt putsarbeten. Vi har ett starkt nätverk med certifierade VVS-tekniker, elektriker och plåtslagare. Därmed kan vi leverera fullständiga och professionella lösningar.

VÅRA TJÄNSTER

Nybyggnation

Om du söker hjälp med nybyggnation och putsarbeten är du välkommen till oss på B&S Bygg AB. Med oss vid din sida kan du räkna med att projektet går snabbt och enligt plan, oavsett om du ska bygga ett stort hus, garage eller en friggebod.

Tillbyggnation

Till oss kan du i Kristianstad vända dig för att få hjälp med din tillbyggnation. Önskar du bygga till ett uterum, en altan eller en helt ny bodel med nya sovrum hjälper vi dig. Allt arbete präglas av engagemang, kompetens och lyhördhet, vilket leder till goda resultat.

Renovering

Här kan du få hjälp med allt från mindre renoveringsarbeten till totalrenoveringar. Rusta upp bostaden och gör om den enligt dina visioner. Vi ger dig ett bra pris utan att tumma på kvaliteten. Hos oss på B&S Bygg AB får du renoveringshjälpen du behöver.

B&S Bygg AB

Kannehusbacken 7, 282 61 Bjärnum
076-568 15 39
Putsarbeten Kristianstad